Проектантски услуги – МСК Проект ЕООД

Проектантски услуги от МСК Проект ЕООД в областта на проектирането на строителни конструкции

Проектантските услуги, които МСК Проект ЕООД предлага на клиентите си са както в областта на проектирането на строителни конструкции, така и в архитектурата, като цяло.

  • Проектиране на производствени обекти, халета, цехове и т.н.
  • Проектански услуги за изграждане на бензиностанции и газстанции
  • Проектантска дейност в областта на строителството на силози и силозни стопанства
  • Архитектурни проекти за административни и обществени сгради
  • Архитеектурни дейности, свързани със строителството на супермаркети и кооперативни пазари
  • Проектантски услуги и архитектура в сферата на жилищното строителство

Проектантска дейност на МСК Проект ЕООД

Проектантски услуги за сграда на маклер Комерс

Проектантски услуги за сграда на маклер Комерс

Проектантската дейност на МСК Проект ЕООД се отличава с идейност, иновативност и характерен стил.

Но не само това я прави една от предпочитаните архитектурни и проектантски фирми в България – качеството, което постига се дължи и на дългия професионален опит, мотивираните специалисти и фирмената политика за развитие.

Много офис сгради, обществени постройки, жилищни блокове, предприятия и други строителни конструкции на територията на България са направени от фирмата.

Много доволни клиенти и лоялни партньори са спечелени през годините на упорит труд и липса на компромиси по отношение на качеството и високите стандарти, които преследва МСК Проект.

Проектиране на производствени обекти от стомана и стоманобетон

Сферата, в която е съсредоточена дейността на МСК Проект ЕООД е проектирането на производствени обекти. Повечето сгради са изпълнени основно от стомана и стоманобетон, а визията им е съчетана с функционалността на сградата според нейното предназначение.

В България съществуват редица строителни обекти от стомана или стоманобетон, които са направени от фирмата и се използват за производствени цели. Пример за проектантски услуги, извършени от МСК Проект ЕООД, които впоследствие са реализирани са: цех за кори за баница в с. Беловец, асфалтова база в с. Зафирово, кравеферма в с. Севар, мандра в с. Мъдрево, силозни стопанства в Разград, Исперих и много други.