За контакт с МСК Проект ЕООД

Контакт с МСК Проект ЕООД и координати за връзка с проектантската фирма от Кубрат

За контакт с МСК Проект ЕООД и координати за връзка с проектантската фирма от Кубрат, можете да използвате информацията, дадена на тази страница, както и да изпратите запитване чрез формата за обратна връзка публикувана по-долу.

  • Офис: гр. Кубрат, пл. Възраждане 5, ет. 3, офис 1
  • Aдрес: гр. Кубрат, ул. Добруджа 2, вх. А, ет. 2, ап. 6
  • Тел.: +359 887 274 916
  • GSM: +359 887 274 916
  • E-mail: proekt@mail.bg
  • Управител: инж. Живко Мичев

Не се колебайте да се свържете с проектантската фирма от Кубрат, за да получите повече информация относно предлаганите услуги в областта на проектирането на сгради различни по предназначение и по вид – селскостопански, жилищни и обществени.

Офисът на фирмата е разположен на централно и лесно достъпно място в града, което го прави идеално място за срещи с бизнес партньори, клиенти, посредници и подизпълнители. Другият адрес на фирмата също е на комуникативно място в Кубрат, тъй като МСК Проект държи да комуникира с клиентите си по всички въпроси, които засягат техните обекти или получаването на нужната информация относно изпълнението на бъдещи поръчки.

За контакт с МСК Проект ЕООД можете да използвате също и публикуваните телефони или имейл, на които да зададете въпросите си, свързани с проектантската фирма от Кубрат и нейната дейност.

Онлайн комуникация с МСК Проект ЕООД

За настоящите и потенциални клиенти на фирмата, които предпочитат предимствата на онлайн комуникацията с МСК Проект ЕООД, е предвидена форма за обратна връзка. Така ще можете да формулирате всички Ваши запитвания и забележки, за да могат нашите представители да разгледат проблема детайлно и впоследствие да се свържат с Вас за уточняването му. Затова е важно да попълните всички свои данни коректно – за да могат служителите и консултантите на фирмата да се свържат с Вас в най-кратки срокове.

Форма за обратна връзка

Полетата отбелязани със * са задължителни.

Анти СПАМ въпрос

5 + 10 =